Hoe ik een echte Ice-Watch kocht voor maar 2 euro!

- Hoi beste vriendjes en vriendinnetjes! Deze wil ik met jullie delen :) Ik stootte recent op een interessante aanbieding op Facebook. Een Ice sixty nine horloge in kleur naar keuze voor maar 2 euro. Het gaat in feite over een proefabonnement van 2 maand op Test Aankoop en je krijgt een gratis uniseks Ice-Watch erbij. Je moet hier slechts 2 euro (!) voor betalen, en na twee maand kan je beslissen of je het abonnement wil behouden.

Aanvankelijk was ik wantrouwig: Moet ik dit horloge nu terugsturen als ik het abonnement stopzet? Dat zou jammer zijn, maar ik wil niet gebonden zijn aan iets. Maar wat blijkt: Het horloge mag je gewoon houden, of je na de twee maand abonnee blijft of niet! Vanaf het moment dat je horloge verstuurd is, blijft deze van jou.

Mijn ervaring

Ik ben enigszins teleurgesteld dat ik dit horloge nooit heb geprobeerd - het was zo leuk dat mijn vriendin het inpalmde! Het horloge is uniseks, dus past het ook bij haar. In de advertenties van de fabrikant zijn veel vrouwen te zien die dit horloge dragen.

Het gedurfde zwart-witte display met alleen de cijfers 3, 6, 9 en 12 is wat me in de eerste plaats aantrok tot het horloge. Toen ik de doos opende was ik nog meer onder de indruk. Het is natuurlijk allemaal subjectief, maar het ziet er "cool" uit. Ongetwijfeld is dat de reden waarom mijn vriendin er nu eigenaar van is.

Er staat geen datum op, iets dat ik absoluut nodig zou hebben op een horloge dat ik overdag draag. Maar omdat dit horloge oorspronkelijk was bedoeld als "elegant horloge", was het niet zo belangrijk voor mij. Mijn vriendin maakt het niet uit of de datum wordt weergegeven of niet, omdat ze een veel beter geheugen heeft dan ik.

Dus al met al vind ik dit een geweldig horloge en ik zou alleen willen dat ik het droeg voordat mijn vriendin het zag! Ik overweeg om een 2e te kopen op bol.com. Of misschien dat mijn vriendin dit leest en me er eentje koopt :)

Als ik op de doos kijk, dan zie ik dat het gaat om een Ice Sixty Nine horloge met siliconen horlogebandje. Wat Gegoogel toont me dat dit horloge een winkelwaarde heeft van 69 euro (bol.com; september 2019). Wat een aanbieding… En dat alles voor 2 euro! Vergeet natuurlijk niet de magazines die je erbij ontvangt.

Even technisch nu

Voor de liefhebbers onder ons zijn hier de specificaties van het horloge

 • Grootte: M
 • Waterdichtheid: 10 ATM (Zwemmen en snorkelen)
 • Behuizingsmateriaal: Polyamide
 • Beweging: Miyota 2035
 • Glas: Mineraal glas
 • Opties: Eenkleurig
 • Soort beweging: 3 wijzers
 • Verschillende kleuren beschikbaar:

Wie is Test Aankoop en waarom moet ik deze aanbieding vertrouwen?

Test Aankoop is een Belgische organisatie die de belangen van de consument beschermt. Het helpt hen bij het oplossen van problemen en het ijvert voor hun basisrechten (keuzevrijheid, toegang tot informatie, …). Test Aankoop is een 100% onafhankelijke organisatie met 400 medewerkers in België. Het maakt deel uit van een internationale groep van onafhankelijke consumentenverenigingen met wereldwijd 1200 enthousiaste werknemers.

Test Aankoop bevat geen, maar dan ook géén reclame. Je krijgt alleen betrouwbare en nuttige consumenteninformatie. Zo weet je wat je het best kunt kopen voor jezelf en je gezin.

Test aankoop is volledig objectief en onafhankelijk!

Wat krijg ik voor 2 euro?

Je zal het volgende ontvangen voor de prijs van 2 (!) euro:

 • 2 Test Aankoop magazines, 1 Budget & Recht of 1 Test Gezond (op papier en digitaal).
 • 12 praktische gidsen naar keuze.
 • Onbeperkte juridische, fiscale en technische bijstand.
 • Toegang tot de volledige website van Test Aankoop.
 • Uiteraard een Ice-Watch in kleur naar keuze 🙂
Ja, ik wil zo'n Ice-Watch »

Hoe krijg ik deze horloge?

Klik op de knop hieronder en vul je gegevens in.

Stap 1: Ga naar de promotiepagina van Test Aankoop.

Stap 2: Vul de gevraagde gegevens in (naam, adres en telefoonnummer).

Stap 3: Vul je rekeningnummer in en geef hen zo toestemming om de 2 euro van je rekening te halen.

Stap 4: Kies de kleur van je horloge en bevestig!

Dat is alles! Na enkele weken ontvang je thuis je welkomstgeschenk: een nieuwe Ice-Watch. En je maakt kennis met Test Aankoop (inclusief toegang tot hun site).

Dat alles voor maar 2 euro!

Is het de moeite waard?

Zeker en vast! Test Aankoop is een betrouwbare organisatie en heeft in de afgelopen jaren vergelijkbare welkomstgeschenken aangeboden. Sommige aanbiedingen waren al wat beter dan anderen, maar dit horloge van trendy merk Ice-Watch is een absolute topper! Voor deze prijs kan je het niet laten liggen.

Opgelet: Deze promotie is beperkt in tijd en voorraad.